Сьогодні під стінами обласної державної адміністрації зібралась майже тисяча пайовиків фірми «Будівельник». Люди вже вчетверте мітингували проти пустих обіцянок керівника підприємства Зіновія Щепановського.

– Це відчай людей. Тому що виходу іншого вже немає. Чекати такий термін. Він нас просив кожного разу при зустрічі, що це буде того числа, або того числа, і знову переноситься обіцянка на два тижні, на три тижні. В результаті не рухаються ні крани, не має ні грошей. У Березовиці наш будинок мав бути зданий у третьому кварталі 2010 року. У нас немає здачі, тільки три поверхи збудовано, при тому, що в нас 90% оплачено стовідсотково, – скаржиться голова ініціативної групи смт. Березовиця Руслана Копанська.

В свою чергу президент корпорації «Укрбудінвест» Зіновій Щепановський вкотре пообіцяв пайовикам взяти черговий кредит.

– Після мітингу я їду до Києва. Якраз остаточно підписувати документи на іпотеку на 50 мільйонів гривень. Тому що такі рішення приймаються колегіально, тому воно в часі і затрималося. Я зараз їду, буквально вже стартую в Київ. І я маю це підписати і привезу рішення. Ми здали на 147 мільйонів гривень на іпотеку. Але нам зараз не потрібно стільки. Ми зможемо у четвертому кварталі докредитуватися ще. А зараз беремо тільки 50 мільйонів гривень, – запевнив Зіновій Щепановський.

Додамо також, що на запитання, де ж поділись ті гроші, які люди вже вклали у будівництво будинків, від Зіновія Щепановського пайовики відповіді так і не отримали.

Нагадаємо, пайовики “Будівельника” вже пікетували облдержадміністрацію 5-го січня.