На Площі Ринок у Бережанах з нагоди 200-річчя з дня народження Михайла Вербицького — українського композитора, хорового диригента, священика УГКЦ, громадського діяча, автора гімну України «Ще не вмерла Україна» священики основних християнських конфесій відслужили молебень за Україну.

Після чого прозвучав гімн України, який спільно заспівали творчі колективи, керівництво району та міста, депутати міської та районної рад, представники закладів освіти і культури, політичних партій і громадських організацій, установ, організацій, підприємств міста, військових частин та численна громада м. Бережани.

В рамках заходу демонструвалась експрес-виставка з краєзнавчого музею «Вшанування Михайла Вербицького» та відбулося спецпогашення пам’ятного клубного конверта (дизайн Олександра Караневича) та марки «Михайло Вербицький. 1815-1870» – спільний проект ЦВПЗ Бережани ЦПЗ №3 Тернопільської дирекції УДППЗ «Укрпошта», Бережанського краєзнавчого музею та Міського клубу «Колекціонер».

На згадку про участь в неординарному проекті бажаючі мали можливість придбати тематичну філателістичну продукцію, повідомили у Бережанській РДА.