тернопільська фарширована щукаУ 29-й тернопільській школі для педагогів провели майстер-клас із фарширування риби «По щучому велінню».

Навчанння для педагогів влаштувала вчитель трудового навчання Ірина Корчевська.  За її словами, для того, щоб страва вийшла смачною необхідно ретельно підготувати фарш.  «Потрібні м’ясо риби, невелика кількість м’ясного фаршу – філе курячого. А ще – спеції, приправи, а також любов, натхнення і бажання до цієї страви. Якщо страва приготована з любов’ю, то вона буде смачна і навіть з простих інгредієнтів», – ділиться рецептом вчителька-кулінар.

Такий захід педагог називає початком хорошої традиції. Каже, якщо буде бажання – ініціатива проводитиме такі майстер-класи і з приготування інших страв. Крім того, вчитиме готувати не тільки колег, але й учнів. Адже у навчальній програмі дітей є розділ «Кулінарія», – передає ІНТБ.