Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк побував з робочою поїздкою на спільному японсько-німецько-українському підприємстві «Сумітомо Електрик Борднетце-Україна».

Керівник області ознайомився з умовами праці на підприємстві, побував на виробництві, та обговорив з керівником ряд актуальних питань, повідомляє прес-служба ОДА.

–        Мені дуже приємно побувати на підприємстві, яке сьогодні є найбільшим платником податків в області, – зауважив Михайло Цимбалюк. – Я знаю, що сьогодні існує ряд проблем щодо роботи вашого підприємства, але обіцяю, ми вирішимо питання з облаштування дороги до підприємства уже наступного року, також буде проведено вуличне освітлення та поставлено світлофор.

На зустрічі представники ТОВ «Сумітомо Електрик Бортнетце-Україна» зауважили, що було б добре облаштувати ще й стоянку та виділити земельну ділянку на облаштування нового цеху підприємства у селі Байківці Тернопільського району.

–        Ми спробуємо виділити вам ділянку під новий цех, адже це додаткові робочі місця, а відтак надходження у бюджет, – зауважив Михайло Цимбалюк.