Як повідомляє прес-служба облради, 29 грудня у неділю відбудеться друге пленарне засідання сесії Тернопільської облради.

Хомінець Василь Євромайдан Про подядок денний, який депутати алярмово повинні розглянути у неділю нічого не повідомляється. Звернення про зібрання підписав 61 депутат обласної ради.  Розпочнеться воно об 11 годині у сесійній залі.

Як повідомили “За Збручем” джерела в обласній адміністрації, команда Валентина Хоптяна побоюється, що депутати на чолі з Василем Хомінцем влаштують їм нові капості. Зокрема, народні обранці спробують прийняти нове рішення про недовіру голові ОДА, знову відберуть делеговані повноваження або приймуть рішення про виселення намісника Януковича з адмінбудинку. З подібною ініціативою виступив позафракційний депутат Степан Барна.

У Хоптяна серйозно стривожені подібною перспективою. Опозиційних депутатів знову агітують “захворіти” і не прибути на засідання. Залежні від влади депутати з фракцій Народної партії, Єдиного центру та ПР на сесію точно не приїдуть.