Народний депутат України, голова обласної організації політичної партії «УДАР» Ігор Побер, як і більшість тернопільських політиків, не проти перевиборів до Тернопільської обласної ради. Він не проти побачити солідне представництво прихильників Віталія Кличка у новому складі ради. Та, крім того, у нього «грають» патріотичні почуття за свій край, який списують «з рахунків».

Ігор Побер“За правилами, має зібратися обласна територіальна виборча комісія і ввести депутатів.  Тоді обласна рада має запрацювати. Але бойкот ТВК не звільняє нікого від обов’язків зібратися і проголосувати за бюджет навіть з такою радою, як є. Звичайно, треба приймати бюджет і працювати. Хоча новий бюджет далеко не кращий, ніж був попередній, – сказав Ігор Побер. – Ми не проти перевиборів, оскільки наших представників немає в сьогоднішньому складі ради. Та ще є один важливий момент. Як народний депутат України, можу сказати, що у кулуарах парламенту та Кабінету Міністрів про ситуацію навколо Тернопільської обласної ради зовсім не говорять. Як і загалом про Тернопілля. Наш край просто всіх перестав цікавити.

Складається враження, що в нас і в обласній раді всіх влаштовує такий бардак. Можливо, крім Олексія Кайди. А всіх решту все влаштовує. І навіть депутатів від «Свободи»”.