34-річний житель села Верб’ятин Бучацького району став жертвою племінника. 20-річний молодик викрав у дядька майже чотири тисячі доларів, стільки ж чеських крон, понад тисячу євро та двісті гривень. Зі слів начальника сектору карного розшуку райвідділу міліції Володимира Петрика, до них надійшло повідомлення про те, що з приватного будинку 34-річного жителя села Верб’ятин пропала барсетка з великою сумою грошей. Потерпілий розповів, що на момент, коли було вчинено крадіжку, він перебував на весіллі. Разом з ним забавлявся і племінник, проте чомусь останній, без будь-яких причин, покинув забаву і пішов додому скоріше.
Міліціонери з’ясували, що потерпілий мешкає разом з матір’ю і сином сестри на одному обійсті. Тому племінник міг відати, що родич має гроші, тим більше, останній нещодавно повернувся із заробітків з Чехії. Підозри причетності до крадіжки рідні згодом підтвердилися.
За попередніми даними, молодик ще на весіллі спланував обікрасти дядька. А чом би й ні? У того грошей ціла барсетка, а в родича в кишенях вітер свище. Недовго думаючи, парубійко покинув забаву, прийшов додому, забрався до дядькової хати, розбивши скло на дверях, і поцупив гроші.
Проте ні багатшим, ні щасливішим від того, що зробив, молодик не став. Навпаки, втратив довіру рідної людини, та ще й проблем із законом нашукав собі.
Міліціонери вилучили викрадені кошти. Проти підозрюваного порушена кримінальна справа, повідомляє сайт УМВС