Багатьох тернополян сьогодні вранці чекав “сюрприз”. Люди, котрі прийшли на зупинки громадського транспорту, змушені були чекати по пів години або й більше на свою маршрутку. Дехто автобуса так і не дочекався, тож мусив сідати в інші маршрутки і потім пересідати.

Про це на електронну скриньку “За Збручем” написала наша постійна читачка.

“Це просто якийсь жах, – пише жінка. – Сьогодні люди, що змушені діставатися на роботу з Дружби на Сонячний, так і не дочекалися маршрутки №27. Я особисто прочекала близько сорока хвилин, інші люди простояли ще довше. За цей час на зупинці утворилося справжнє стовпотворіння. Врешті хтось із людей викликав таксі, інші ж сідали у першу-ліпшу маршрутку, аби доїхати до Центру і потім пересісти в інший транспорт. Через якийсь час над’їхав тролейбус №11, який був переповнений пасажирами. Фактично, це був єдиний громадський транспорт, яким можна було без пересадок дістатися з Дружби на БАМ. Подібне коїлося і на інших маршрутах. Як говорили люди, автобуси просто не виїхали на маршрути через ожеледицю. Зрозуміло, що на погоду вплинути неможливо, але ж має хтось відповідати за стан доріг у місті?!”

Як ми писали, через потепління Тернопіль сьогодні нагадує одну суцільну калюжу. Утруднений рух і на дорогах Тернопільщини.