Голова облдержадміністрації і водночас голова обласної організації Партії регіонів Валентин Хоптян не збирається бути осторонь майбутньої виборчої кампанії. На Тернопільщині він планує займатися цією роботою, як і решта політичних партій. Про це головний регіонал заявив в ефірі «Радіо Рокс».

– Партія повинна бути представлена у Верховній Раді. І в тому числі, наша Тернопільщина. Я мрію, так як область аграрна, щоби були представлені наші аграрії. Тому що сьогодні ми говоримо про реформи. І, зокрема, про земельну. Є багато питань, які сьогодні виникають, багато аграріїв їх ставить. Але сьогодні немає сильного аграрного лобі у Верховній Раді. Тому, я думаю, чи вони будуть регіоналами, чи вони будуть просто аграріями, Партія регіонів прагматичних людей, котрі будуть висувати свої кандидатури по мажоритарних округах, підтримає. Будемо об’єднуватися з іншими прагматичними партіями, з тими партіями – справжніми патріотами, які хочуть, щоб в області людям жилося краще. Тому що у нас ще є багато таких партій, які б хотіли, щоб було гірше, і знову тоді для них краще, бо за них начебто будуть більше голосувати. Люди хочуть сьогодні змін, – наголосив Валентин Хоптян.

Очільник області також висловив упевненість, що рейтинг Партії регіонів на Тернопільщині тільки зростає.

– За рахунок того, що це партія влади, яка взяла на себе відповідальність за стан справ у державі і те, що ми все-таки розпочали робити і люди починають вірити і бачать, що і в нашій Тернопільській області робиться і в соціальному плані, і відродження економіки, рейтинг партії росте, – констатував Хоптян.