Село Бутин – мала Батьківщина лідера партії «Добрий самарянин» Володимира Кравця. Маючи успішного уродженця, місцева громада постійно відчуває допомогу від нього та його команди. Не виключенням стало і свято Першого дзвоника у Бутинській школі.

Добрий самарянин, ЗбаражДиректор навчального закладу Ігор Васильович Головатюк з вітальним словом звернувся до школярів та батьків, побажав їм успіхів і наснаги. Настоятель Святомихайлівської церкви о.Михайло (Гумен) благословив дітей і попросив Божого заступництва для усіх присутніх.

Депутат районної ради від фракції «Добрий самарянин» Юлія Цимбалюк  побажала усім миру, добра, випускникам впевненої та благословенної дороги в майбутнє, а першокласникам вручила святкові подарунки.

– Перший дзвоник – це завжди світле свято початку нових надій, коли кожен із школярів, їх батьки ставлять перед собою нові завдання. Для випускників – це, безумовно, вступ до вузу, для першачків – це нові враження і друзі, з якими вони проведуть найближчі роки. Наша політична сила завжди підтримувала громаду Бутина, адже як бачите, це село вміє виховувати успішних людей. А все починається зі шкільної парти, – наголо висла Юлія Цимбалюк.