Сергій НадалНаприкінці жовтня відома соціологічна організація, яка обслуговує найпровладнішу в країні партію, зробила заміри настроїв населення щодо ситуації в регіонах через рік після місцевих виборів.

.

Результати опитування, яке провадили на замовлення Адміністрації президента стало предметом серйозних “розборів польотів” у верхах.

Як вдалося з’ясувати “За Збручем“, у Києві страшенно незадоволені високим рейтингом мерів обласних центрів Західної України та низьким  – у Партії Регіонів та її ставлеників. Усі спроби влади перекласти відповідальність за провали в економічній політиці на міських голів поки що не приносять бажаного результату. Наприклад, у Львові рівень довіри до міського голови Андрія Садового складає понад 50 відсотків, тоді як рейтинг ПР опустився до рівня статистичної похибки.

За тими ж даними у Тернополі рейтинг діючого мера, представника ВО “Свобода” Сергія НАДАЛА складає 32,4%!

Якби вибори відбулися в останню неділю жовтня, то у Надала не було б жодного серйозного опонента. Дані з дослідження, яке проводили провладні соціологи показали, що за екс-мера Тернополя Романа ЗАСТАВНОГО проголосувало б лише 8,2% жителів Тернополя. Рейтинг інших місцевих політиків, які могли би позмагатися за головне крісло в місті, складає відповідно:

Ратушняк Михайло – 6,9%

Ландяк Петро – 3,6%

Лило Василь. – 3,4%

Чубак Василь. – 2,1%

Цимбалюк Віталій -1,7%

Гоч Петро – 1,4%

Третині з опитаних в Тернополі важко визначити свою прихильність до конкретного кандидата. Решта займають улюблену нішу “противсіхів”.

Андрій Мальований для ЗЗ

Статті на тему: