До олімпійських Ігор у Сочі українські біатлоністки готуються у Чехії.

Олена ПідгрушнаРосійська траса звичайно важча. Але до початку ігор організатори багато обіцяли виправити.

— Там досить такі круті підйоми і спуски небезпечні, але як ми на сьогоднішній день чули, там дещо поміняли. На три метра аж опустили висоту тих підйомів, — розповідає тернополянка Олена Підгрушна.

Підйом о шостій ранку. Зарядка. П’ятикілометровий спринт. Стрільба. Часовий відпочинок — і знову тренування. До кінця Олімпіади ніяких змін в режимі. А ще — дієта. У біатлоністок вона особлива.

— Основне, що ми їмо перед стартами — це макарони. Від м’яса ми відмовляємося – це для нас важке. Смаженого також не їмо, і не тому що нам не можна — організм сам відмовляється від цього, — зазначила Олена Підгрушна.

Джерело: podrobnosti.ua