Відеоролик під промовистою назвою “Колінець каже, що Надал бреше!!!” Колінець каже, що Надал бреше!!!” розміщено в мережі youtube

Для читачів трохи пояснимо. Володимир Колінець легенда тернопільської політики. Народний трибун, нардеп першого демократичного скликання. В буремні 90-ті був одним лідерів Руху, але “не відбувся” як чиновник. Після нетривалого перебування у владі йому не вдалося повернутися у “проторену” політичну стезю. Не всім імпонували його відвертість та прямолінійність. Маючи критичне ставлення до будь-якої влади Колінець за іронією долі з діючого політика перекваліфікувався в політолога. Кажуть, що свого часу пробував протиснутися в “Свободу”, але … Не склалося.

На цих виборах екс-нардеп несподівно опинився в УСДП і був висунутий від цієї дивної політсили у мери. Чому дивної? Бо з однієї сторони – партія Онопенка є складовою БЮТу. Але з іншого ZZ дослідила, що багато осіб близьких до місцевих регіоналів опинилися у тервиборчкомах і ДВК за квотою саме УСДП.  Крім того, напередодні виборів керівник місцевих уесдепістів Василь Збриський отримав від нової влади “жирну” посаду заступника у місцевих “держстандартах. Це налаштовує на думки про технічну роль партії на цих виборах. І найбільш дивовижне – це висунення від такої партії кандидатом у мери знаного опозиційного діяча. Ще більше обізнаних у тернопільській політиці здивував факт  підтримки Колінцем кандидата від “Свободи” – Сергія Надала, про що цього тижня написали тернопільські газети.

І ось тепер сумний фінал цієї історії – скандальне спростування.