Інформація про призначення екс-нардепа від Тернополя віце-мером сусіднього обласного центру здивувала франківчан. Нещодавно обраний мер свободівець Руслан Марцинків знайшов красиве пояснення появи Кайди у їхньому місті.

Олексій Кайда може стати президентом України, каже астрологМовляв, потрібна нова незаагажована людина, яка б по-новому глянула на сферу земельних відносин та містобудування в Івано-Франківську. Цікаво, що цією ж причиною Марцинків пояснив відсутність професійних навиків Кайди у цій сфері.

Наразі, як стало відомих з близьких до екс-нардепа кіл, красиві слова мають просту і банальну складову. Тягнибок “приставив” Кайду до Марцинківа у якості партійного контролера. Що це означатиме на практиці? Цілком можливо, що ці повноваження не обмежаться ідеологічним контролем, а й розповсюдяться на інші підвомомчі новому віце-меру напрямку. Не виключено, що на Прикарпатті услід за Кайдою, а може і разом з ним, з’являться емісари відомого спонсора “Свободи” Ігоря Кривецького, якого львівські видання називають Пупсом, а також відомі у вузьких колах тернопільські підприємці, які з новим призначенням Кайди отримають нові горизонти.