Оскільки публікація соціології законом заборонена наш портал вирішив поцікавитися гастрономічними уподобаннями тернопільських виборців.

Опитування два дні тому провела поважна організація з дотриманням всіх важливих правил та вибірок. Близько 500 повнолітніх мешканців міста розповіли, що саме вони сьогодні обирають для споживання.

Для індивідуального меню отримано такі результати:

1. Пиво “Львівське Митарське” – 22%

2. “Добре яйце” – 13%

3.  заЛИВне – 11%

4. “Оболонь” світле, нефільтроване – 10%

5. Горілка “Донецька, 10 грам кожному” – 9%

6. Балик “Подільський” запечений в шкарпетках – 5%

7. Салат “КРЕАТивний” – 5%

8. Огірки консервовані тм “ПОРА закусити”  – 4%

9. Інші страви – 5%

10. Не хочуть їсти – 6%

11. Ще вивчають меню – 10%

Крім того пропонуємо меню продуктів, які би обрали респонденти для колективного столу.


1. Пиво “Львівське” митарське, світле, темне, всі сорти – 30%

2. Горілка “Донецька”, “Губернаторська” – 11%

3. заЛИвне помаранчеве – 9%

4. Серце куряче, смажене і розколоте – 8%

5. “Добре яйце” сорт перший  – 6%

6. фруктовий ДЖУС – 5%

7. Пиво “Оболонь” всіх сортів – 3%

8. Інші страви – 9%

9. Не вживають нічого з переліченого – 12%

10. Думають над меню – 7%

Звичайно, смаки за два дні ще могли змінитися. Ті, хто хотіли їсти, могли дістати гастрит, а у інших навпаки міг з’явитися апетит. Особливо в неділю і при гарній погоді.