Оскільки публікація соціології законом заборонена наш портал вирішив поцікавитися гастрономічними уподобаннями тернопільських виборців.
Опитування два дні тому провела поважна організація з дотриманням всіх важливих правил та вибірок. Близько 500 повнолітніх мешканців міста розповіли, що саме вони сьогодні обирають для споживання.
Для індивідуального меню отримано такі результати:
1. Пиво “Львівське Митарське” – 22%
2. “Добре яйце” – 13%
3. заЛИВне – 11%
4. “Оболонь” світле, нефільтроване – 10%
5. Горілка “Донецька, 10 грам кожному” – 9%
6. Балик “Подільський” запечений в шкарпетках – 5%
7. Салат “КРЕАТивний” – 5%
8. Огірки консервовані тм “ПОРА закусити” – 4%
9. Інші страви – 5%
10. Не хочуть їсти – 6%
11. Ще вивчають меню – 10%
Крім того пропонуємо меню продуктів, які би обрали респонденти для колективного столу.
1. Пиво “Львівське” митарське, світле, темне, всі сорти – 30%
2. Горілка “Донецька”, “Губернаторська” – 11%
3. заЛИвне помаранчеве – 9%
4. Серце куряче, смажене і розколоте – 8%
5. “Добре яйце” сорт перший – 6%
6. фруктовий ДЖУС – 5%
7. Пиво “Оболонь” всіх сортів – 3%
8. Інші страви – 9%
9. Не вживають нічого з переліченого – 12%
10. Думають над меню – 7%
Звичайно, смаки за два дні ще могли змінитися. Ті, хто хотіли їсти, могли дістати гастрит, а у інших навпаки міг з’явитися апетит. Особливо в неділю і при гарній погоді.