Відсвяткувати День закоханих разом зі своєю половинкою або ж знайти її в самому центрі нашого міста пропонують учасникам акції-флешмобу «Поцілунок по-тернопільськи».

Її проводитимуть у понеділок, 14 лютого біля пам’ятника Соломії.

– Основна мета цього дійства – створити романтичний настрій у День закоханих, отримати позитивні емоції, дати можливість людям зав’язати нові знайомства і показати палкі українські поцілунки, – розповідає один із організаторів акції «Поцілунок по-тернопільськи», учасник обласного осередку молодіжної громадської організації «Демократичний альянс». – Також це можливість створити найбільш масовий поцілунок у історії нашого міста.

Перед початком акції учасникам, які прийшли до пам’ятника Соломії не самі, потрібно зачекати до вказаного часу, а тим, хто прийшов сам, потрібно розшукати собі пару. На пошук пари відводять 15 хвилин.

Аби це вдалося зробити якнайшвидше, організатори радять принести із собою розмальоване серце і прикріпити його на видному місці. Відтак іншим учасникам одразу стане відомо, що ви без пари і вони підійдуть до вас.

Під час пошуку пари людині потрібно використовувати спеціальний пароль. Це спецільне запитання: «Чи не знаєте ви, де знаходиться вулиця Кохання?». Відгук на ці слова повинен звучати як «А це загадка, яку можуть відгадати лише двоє!», якщо ваша відповідь – «так». І – «Вибачте, але я не місцевий. Запитайте краще у інших, може вони знають!», – якщо ви відповідаєте цій людині «ні».

Після того, як пари сформувалися, вони повинні поцілуватися о 18.15 за сигналом ведучих. Кінець поцілунка – о 18.30. Хоча тривалість поцілунку, як говорять організатори, залежить від бажання учасників його продовжувати.

Після того, як закохані і щойно знайомі пари націлуються, вони мають можливість зробити одну із приємних дій – витягнути любовне пророцтво на 2011-й рік або ж написати побажання закоханим і відпустити його в небо разом із іншими учасниками.

Учасники флешмобу, у кого вже є друга половинка, вже зараз беруть участь у конкурсі у групі у соцмережі vkontakte «Найгарніша пара». Переможець конкурсу отримає безкоштовну фотосесію.

«20 хвилин»