X

“Золоті журавки” наліпили для бійців понад п’ять тисяч вареників. ФОТО

Понад п’ять тисяч вареників наліпили тернопільські господині для українських воїнів. Також для бійців приготували понад 50 кілограмів квашеної капусти. Улюблені страви воїнів у зону ООС доставлять волонтери.

Ліпити вареники для українських захисників зібралися учасниці ансамблю “Золоті журавки”, а також козаки Тернопільського осередку. Долучилися до благодійної справи і рідні учасників російсько-української війни. Усі працювали натхненно та із задоволенням, – розповіла учасниця акції Марія Ратушняк. Готували вареники із сиром і картоплею.

“Все відбувалося у приємній атмосфері з хорошим настроєм та чудовими українськими піснями у виконанні ансамблю. Щиро вдячні всім за вашу працю та за те, що своєю наполегливістю, розумінням змогли подарувати хороший настрій і зуміли показати свою любов, відданість та прихильність нашим дорогим захисникам, які захищають нас в гарячих точках, і піклуються про те, щоб в наших домівках панували мир та спокій”.

Доставлять вареники у зону ООС волонтери групи “Схід і Захід разом”. Вони збираються у чергову, уже дванадцяту поїзду у зону бойових дій. Окрім продуктів для бійців, повезуть речі першої необхідності для жителів Східної України.

Дмитро Мельникович: Журналіст.