X

З обласної ради звільнили головного “наливайка”

Талановитий організатор неформальних заходів у “білому домі” позбувся посади. Так стверджують джерела сайту Тернополяни. Скандально-відомий чиновник встиг побувати депутатом міськради Тернополя, підприємцем та керуючим справами облради.

Усюди, де з’являвся пан Дулеба, за ним росли “золоті верби”. Через сумнівні оборудки на виборах, де він намагався завадити обранню Михайла Головка його витурили з партії “Свобода”. Це не завадило спритному чиновнику плести сітку інтриг при трьох головах облради: Кайді, Хомінцеві та Овчаруку. Основним талантом Ігоря Дулеби називають вміння знайомити бізнесменів з впливовими чиновниками, які відбувалися у нічних розважальних закладах Тернополя.

Місце керуючого справами облради, яке “нагрів” Дулеба, за інформцією “За Збручем” буде вакантним недовго. Одразу після Великодня на посаду призначать одного з безробітних одногрупників та однокурсників Степана Барни. Найбільше шансів повернутися у “білий дім” у ще одного скандаліста, екс-регіонала Івана Бабійчука та партійного функціонера з БПП Володимира Дзудзила.

Дмитро Мельникович: Журналіст.