X

Віддала виручку: у Тернополі аферист обшахраював продавчиню кіоску

Працівники Тернопільського районного управління поліції задокументували факт шахрайства вчинений до мешканки області. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення причетних осіб.

Заявниця розповіла обставини події. За її словами вона працює продавцем в одному із мафів міста. До приміщення якого прийшов невідомий чоловік та представився адміністратором ринку. Він попросив жінку зателефонували власниці кіоску, аби обговорити оплату. Продавчиня погодилася й передала невідомому телефон, аби вони поспілкувалися. Жінка розмови не чула, однак як тільки чоловік поклав слухавку, одразу попросив заплатити йому певну суму, яку він ніби обумовив з власницею. Заявниця не відмовила й передала аферистові виручку в сумі 7000 гривень після чого він швидко покинув маф. Тоді жінка зателефонувала власниці й повідомила про передачу коштів. Однак жінка зазначила, що це шахрай. За допомогою ошукана краянка звернулася в поліцію.

Відомості про подію правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Дмитро Мельникович: Журналіст.