X

В районах авторитетні господарники “здалися” регіоналам. Друкуємо символічний список полонених

Процес «тушкування» місцевих еліт триває, але уже на рівні районів. Не допомагає зупинити цей процес ні заява обласної ради про політичні репресії, ні відкрита Олексієм Кайдою гаряча телефонна лінія.

Поїздки в райони Ореста Муца, як правило, завершуються  вербуванням у партію влади маси успішних людей, для  яких тільки сам натяк, що біла смуга у житті може перетворитися на чорну, – найдоступніший аргумент для прийняття рішення.

Це істотно відрізняє епоху Януковича від епохи Ющенка. Наприклад, так звана когорта господарників, довго не думає. З них – формуються перші ряди оновленої(тушкованої) партії влади. Прикладів цьому багато. І прикро, що на Тернопільщині цей процес став масовим. Почалося з переходу у так звану коаліцію «Стабільність і реформи» в обласній раді ряду осіб, які є символами процвітання в сільському господарстві – героя України Олега Крижовачука(Підволочиський район), Антона Білика(Теребовлянський район) та Осипа Гасюка(Лановецький район). В раду вони прийшли за списками Єдиного центру, який тоді вів на вибори губернатор Чижмар. Тепер ці люди без жодного сумніву йдуть у свої районні ради за списками Партії регіонів. Навіщо їм це треба? Краще запитайте у них самих чи під час їхніх передвиборних зустрічей.

А зараз ми подаємо список найвідоміших аграріїв області, які за попередніми даними займують перші місця у списках партії влади у відповідних районах:

Теребовлянський район – Антон Білик(ЄЦ) – №1

Підволочиський район – Олег Крижовачук(ЄЦ) – №1 або №2

Лановецький район – Осип Гасюк(ЄЦ) – №1

Бучацький район – Петро Гадз – №1

Тернопільський район – Іван Чайківський(Наша Україна) – №1

Дмитро Мельникович: Журналіст.