X

У Тернополі десантники покажуть, чим воює “крилата піхота”

Тернополян запрошують на виставку військової техніки, під час якої можна буде побачити, чим воює «крилата піхота».

Акцію організовують львівські десантники та обласний військовий комісаріат. Виставку військової техніки покажуть у Тернополі, Зборові, Збаражі та Кременці.

«Програма така: 6 серпня 2019 року – м. Тернопіль, Театральний майдан; 7 серпня 2019 року – Зборів та Бережани; 8 серпня 2019 року Збараж та Кременець. Десантники легендарної 80-десятки, озброївшись народною мудрістю «краще один раз побачити, ніж сто разів почути» вирушають на Тернопільщину реалізувати своє бажання показати усім охочим чим і на чому сьогодні воює «крилата піхота».

Американські броньовані «Хаммери» з’явилися на озброєнні бригади у 2015 році і за цей час вже перестали бути новинкою. А бронеавтомобіль, що приїхав зі Львова, раніше неодноразово був у районі проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

Такі акції в бригаді відбуваються не вперше. А проводять їх для того, щоб молодь та свідомі громадяни не вагалися у прийнятті рішення пов’язати своє життя із службою в армії, зокрема в елітних військах», – повідомляють в обласному військовому комісаріаті.

Під час виставки буде можливість отримати інформацію про військову службу за контрактом. Оскільки нині у підрозділах Збройних Сил України є чимало вакансій з високою заробітною платою.

Софія Романська

Дмитро Мельникович: Журналіст.