X

“Свобода” продовжує працевлаштовувати своїх депутатів

За попередньою інформацією начальником управління соціальної політики Тернопільської міської ради має стати депутат обласної ради Марія Чашка.

Раніше вона працювала вчителем української мови і літератури в класичній гімназії. Нагадаємо, що ця посада стала вакантною після того як попередній керівник управління Ігор Мединський повернувся в транспортне управління. Таким чином, заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра оперативно здійснює формування команди у довіреному йому напрямку. Раніше  начальником управління освіти міської ради призначено директора ЗОШ  Ольгу Похиляк. Крім того, посаду начальника управління культури  має обійняти “самооборонець” Олександр Смик, екс-заступник міського голови Олег Марушій “зачепився” за посаду начальника управління у справах неповнолітніх.

Марію Чашку, яка в облраді очолює соціальну комісію, зараховують до близького оточення голови облорганізації “Свободи” Олега Сиротюка. До цього часу це середовище “Свободи” було обділено посадами у новосформованій міській виконавчій раді. Ще одне очікуване призначення в гуманітарній сфері – це поява голови міської організації партії Михайла Головка на чолі управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму. Хоча в кулуарах розповідають, що навколо цього призначення  точиться чи не найбільша дискусія. У фракції за твердженням очевидців є, як мінімум, троє претендентів на цю посаду. Тим більше, що позиції Михайла Головка істотно похитнулися після того, як він програв боротьбу за право очолити фракцію

Дмитро Мельникович: Журналіст.