X

Ще одного депутата-свободівця прилаштували на керівну посаду

Комунальному підприємству «Тернопіль Інтеравіа», яке було створене за нинішньої каденції міської ради, знайшли керівника. Вже близько місяця його очолює депутат міської ради від ВО «Свобода» Іван Сороколіт.

.

Першочергово планувалось, що це підприємство буде займатися послугами із обслуговування аеропорту. Але сподівання мерії залучити певні авіарейси до Тернополя не виправдались. Тому було вирішено внести зміни до статуту підприємства і покласти на нього інші функції.

– На жаль, представники авіакомпаній після поїздки у Державіаадміністрацію Києва вибачились і сказали, що їм конкретно там заборонили: ніякий Тернопіль – тільки Івано-Франківськ. Тому підприємство залишилось без виконання роботи, а оскільки зараз виникла потреба комусь займатися впорядкуванням кабельних мереж, щоб не створювати окрему структуру було запропоновано взяти вже зареєстроване підприємство і доручити йому цим займатися, – повідомив міський голова Сергій Надал.

Відтепер «Тернопіль Інтеравіа» буде займатися роботою із провайдерами, які надають послуги кабельного телебачення і Інтернету. Зокрема, видавати відповідні дозволи і погодження на встановлення кабельних мереж.

Керівник комунального підприємства Іван Сороколіт був обраний депутатом міської ради в мажоритарному окрузі на виборах 2010 року. Є членом ВО «Свобода». Хоча свого часу був головою Тернопільської  обласної організації Громадянської партії ”ПОРА”. Офіційне місце роботи Івана Сороколіта – викладач Міжрегіональної академії управління персоналом.

Також, як стверджують знаючі люди, він має відношення до Інтернет-сайту «Форум файного міста» і є співвласником мережі кафе «Крапка».

Дмитро Мельникович: Журналіст.