X

Намісник Януковича шукає причину, щоб звільнити голову Кременецької РДА

Обласна влада зверне увагу на древній Кременець. За словами голови ОДА, президент дав доручення урядові виділити 70 мільйонів гривень на добудову районної лікарні, будівництво якої законсервоване 22 роки тому.

– Зараз ми робимо Заліщики «містечком європейського типу», бо це є перлина не тільки нашого краю, а й усієї України, – повідомив очільник краю на колегії обласної держадміністрації. – Потім беремся за Кременець. Це історичне містечко, де буде об’їзна дорога, заїзди, заміна фасадів. Це ми маємо зробити, але не знаю, з якою, правда, командою. Бо допомагати добре тому, хто працює.

На цьому ж засіданні Валентин Хоптян вказав голові Кременецької РДА на серйозні недоліки в галузі тваринництва. Називалися також інші сфери, де районна влада недопрацьовує. Це не перший випадок, коли намісник Януковича різко критикує голову Кременецької РДА Ігоря Михальчука. Нагадаємо, що на одній з попередніх колегій робота керівника району була визнана незадовільною, після чого посадовець “втік” на лікарняне. Очевидно, Михальчук, якого вважають ставленником нардепа Ореста Муца, не хоче йти з посади добровільно. Тому й його критикують з різних боків.
Водночас серед посадовців ОДА жваво “обмивають кістки” можливим кандидатам на місце Михальчука.

Дмитро Мельникович: Журналіст.