X

На Тернопільщині чоловік зарізав злодія, якого застав у своєму будинку

Чужу людину у власному помешканні застав житель Почаєва. Чоловік, повернувшись додому, побачив, що з горища злазить невідома особа. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Завершилася сварка ножовими пораненнями зі смертельним наслідком.

Як розповіли у поліції, подія трапилася 16 грудня. В чергову частину Кременецького відділу поліції зателефонував чоловік і повідомив, що у власному будинку застав сторонню особа, яку він під час розбірок, поранив ножем.

Викликав господар помешкання і швидку допомогу. За словами власника будинку, невідома особа напала на нього і він, захищаючись, схопив перше, що потрапило під руку, та почав відбиватися від нападника.

На момент проникнення у будинку була сестра чоловіка, але вона не почула, що в домі є стороння особа. Жінка покликала на допомогу сусідів.

У ході перевірки з’ясувалося, що нападник – раніше судимий за майнові злочини житель Почаєва, 1976 року народження. Чоловік помер дорогою до лікарні в кареті швидкої допомоги.

Власник будинку у скоєному зізнається. Даний факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 118 ККУ – Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця.

Дмитро Мельникович: Журналіст.

View Comments (0)

  • Залежить до кого злодій залізе,якщо до простого громадянина то захищаючись ще сам будеш винен...А як то багач а ще при владі... то може застрілити не те що злодія,а любого хто не так подивився,або не там зупинився!

  • Заліз в чуже отримай по заслузі , а то державні чиновники обкрадають простих людей на право і наліво і всі в шоколаді, злодій заліз в хату ти винен,а потрібно всіх злодюг карати і потрошити, тоді відпаде думка взагалі думати про погане.

  • Чому у нас не як в Америці? Де власна хата фортеця а життя власника та його здоров'я святе! Чи потрібно спакувати речі та віддати злодію а потім дозволити себе вбити та перед тим як померти спробувати захищатись?! То навіщо такий закон який захищає злочинців та карає порядних громадян! І поліція така не потрібна, яка не може не захистити ні виправдати людину, що сама дала раду(як змогла) в цій справі! Треба змінювати законодавство для людей, а то про людей зазвичай згадують тільки під час виборів.

  • Да уж, надо было закопать на городе и никто бы про него не вспомнил

  • В раде говно в умах, залез на фазенду, будь рад душу отдать ибо нечего на чужое добро глядеть!!! У Славян так было, у казаков, а мы еще сами отвечаем за САМОЗАЩИТУ... НЕАДЕКВАТНЫЕ ЗАКОНЫ!!!

  • ШО ТО СЯ ДІЄ ТЕПЕРЕЧКИ З Нашим чи вже повністю ДЕградованим, чи в напівдорозі до нього... Але ЗАХИЩАТИ Своє ПОМЕШКАННЯ - СПРАВА ЧЕСТІ КОЖНОГО СІМ'ЯНИНА... Так і колись було : Хлоп мав притягнути МАМОНТА, а матрона ( жінка, дружина, подруга чи як хочете вважайте ) разом з ВИВИДКОМ - виходили з ПЕЧЕРИ та ЗАходилися роздирати ТУШУ... Таке м бачив в КНИЖЦІ з ІСТОРІЇ, не пам'ятаю в якому - чи в 5 чи в 6 КЛЯСІ...