X

На концерті до Дня Незалежності в Києві виконали пісню “Файне місто Тернопіль”. ВІДЕО

У Києві на концерті “Пісенна історія сучасної України”, який відбувся у рамках святкування 29-ї річниці Дня Незалежності, виконали уривок з пісні братів Гадюкіних “Файне місто Тернопіль”.

Цьогоріч основні урочистості до Дня Незалежності України проходили на Софійській площі Києва. У рамках святкування відбувся концерт “Пісенна історія сучасної України”, де 19 артистів виконали уривки 42-х популярних пісень незалежної України.

Концерт розпочався після промови президента Володимира Зеленського, який заявив що “в Україні багата історія – особливо музична історія Незалежності”.

У концерті взяли участь Монатік, Потап, Тарас Тополя із гурту “Антитіла”, Джамала, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Оля Полякова, Олег Винник, Вєрка Сердючка та інші. Деякі пісні виконували російською мовою.

Уривок з пісні про Тернопіль заспівала Tayanna (на відео – з 9:35 хв).

Дмитро Мельникович: Журналіст.

View Comments (0)

  • День незалежності - велике і світле свято всього українського народу у всій країні від Донбасу до Карпат. Мирне свято миролюбного народу. Хоч зараз українці мусять захищати свою землю, але хочуть мирно жити, працювати і святкувати у своїй країні. У Києві було гарно організоввано офіційну частину свята. За організацію свята, зокрема за "Пісенну історію сучасної України" хочеться подякувати всім, хто доклав до цього зусиль. Було щиро, душевно, зі смаком. Дуже боляче, що, стараючись зачепитись за останній вагон владного поїзда, політики вносять розкол в суспільство, псують людям свято.