X

Міліціонери Тернопільщини мірялися силою

В обласному управлінні внутрішніх справ відбувся чемпіонат УМВСУ в Тернопільській області з армрестлінгу. За право називатися найсильнішими у боротьбі на руках змагалися силачі з міліцейських підрозділів Тернопільщини.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю управління МВСУ в області.

У командному заліку абсолютну першість виборола команда Тернопільського міськвідділу, друге місце посіли гусятинські міліціонери, третє – співробітники Заліщицького райвідділу внутрішніх справ.

В особистому заліку у ваговій категорії до 80 кілограмів золото здобув Іван Процишин (Гусятинський РВ), срібло отримав Петро Костюк (Збаразький РВ), а бронзову нагороду здобув Іван Олійник (Шумський РВ).

У ваговій категорії до 90 кілограмів переможцем став Михайло Гончарик з Тернопільського міськвідділу, другу сходинку посів працівник тернопільського ВДАІ Володимир Дзюба, третє призове місце виборов Олег Пилипів з Бережанського райвідділу внутрішніх справ.

А у ваговій категорій понад 90 кілограмів призові місця здобули Андрій Фірман (Тернопільський МВ), Михайло Чорнобай (Борщівський РВ) та Андрій Бартошинський (Збаразький РВ).

Усіх переможців нагороджено кубками, медалями та почесними грамотами.

Дмитро Мельникович: Журналіст.