X

Коли в оселях тернополян з’явиться гаряча вода?

Учора на сесії Тернопільської міської ради вирішили виділити одинадцять мільйонів гривень комунальному підприємству «Тернопільміськтеплокомуненерго». Однак цих коштів для покриття заборгованості споживачів не достатньо. Відтак чи відновлять гаряче постачання в обласному центрі, питання залишається відкритим.

«Було прийнято рішення виділити кошти за рахунок перерозподілу у сумі одинадцяти мільйонів гривень. Ці гроші будуть спрямовані для покриття витрат комунального підприємства з метою збереження гарячого водопостачання в неопалювальний період», – зазначив на брифінгу міський голова Тернополя Сергій Надал.

Як повідомили у КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», для відновлення гарячого водопостачання в обласному центрі бракує 22 мільйони гривень. Якщо цю суму зберуть до десятого серпня, то подачу гарячої води обіцяють відновити.

А тим часом в обласному центрі деякі мікрорайони залишилися без водопостачання через аварію на каналізаційному колекторі. Як повідомили у КП «Водоканал» ліквідувати пошкодження без тимчасового припинення водопостачання неможливо.

Софія Романська

Дмитро Мельникович: Журналіст.