X

Голова Теребовлянської РДА Юрій Дзюбан написав заяву про звільнення

Як стало відомо “За Збручем”, вчора написав заяву про звільнення голова Теребовлянської райдержадміністрації Юрій Дзюбан.

Ми вже розповідали, що колишній  однопартієць Хоптяна, впав в особливу “немилість” до  першої особи області. На чисельних нарадах керівнику Теребовлянщини ставили в докір відсутність роботи з наведення порядку з кар’єрами в районі. В лютому в райцентрі Хоптян проводив спеціальну  нараду з питань надрокористування. Наприкінці березня теребовлянське питання мали заслухати на виїзній колегії облдержадміністрації. Сьогодні – фактично за день до колегії – керівник району написав заяву з проханям про звільнення.

Нагадаємо, що Юрій Дзюбан був призначений на посадуЯнуковичем  з подання Ярослава Сухого. Тоді рахувався членом партії Тигіпка “Сильна Україна”, а на виборах до райради йшов за списками Партії Регіонів. Тесть Дзюбана – Антон Білик  є відомим на всю область керівником сільськогосподарського підприємства, очолює ПАП “Іванівське”. До призначення на посаду Дзюбан займав вагомі посади у господарській та підприємницькій сфері.

Дмитро Мельникович: Журналіст.