X

13 тисяч мешканців Тернопільщини отримають продуктові набори

13 тисяч одиноких жителів Тернопільщини отримають продуктові набори.

Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Вадим Боярський. Допомогу доставлять представникам усіх районів протягом квітня.

«На відстані руки» – така назва благодійного проекту, до якого долучаються волонтери, підприємці, представники влади. Пакунки з продуктами вже відправили жителям Монастириського, Підволочиського, Козівського районів. «Продуктові набори відправляємо одиноким громадянам та особам, які потребують догляду. У пакунках найбільш необхідні види продуктів, а це — крупи, олія, сіль, цукор, чай, печиво, макарони. Вже відправили пакунки жителям Монастириського, Заліщицького районів, а також представникам Вишнівецької та Золотниківської громад та с. Козлів. Протягом квітня допомогу отримають мешканці всіх районів. Роздаватимуть продуктові набори соціальні працівники разом з представниками Товариства Червоного Хреста. Вдячні нашим благодійникам, які жертвують продукти для одиноких громадян».

Додамо, на Тернопільщині долучаються до акції «На відстані руки» і волонтери благодійних фондів. Вони збирають продукти за допомогою спеціальних корзин у магазинах і відправляють їх потребуючим людям.

Софія Романська

Дмитро Мельникович: Журналіст.