X

Якою буде погода на Тернопільщині у вихідні

Більш сонячну погоду передбачають метеорологи цими вихідними на Тернопільщині. Однак нічні показники залишатимуться мінусовими. Також можливий сильний вітер.

Найближчими днями на Тернопільщині буде холодно та вітряно, – кажуть метеорологи. Однак обійдеться без опадів. Також вдень передбачають ясну погоду з незначною хмарністю.

«На Тернопільщині передбачається відносно ясна погода, вранці та увечері можлива невелика хмарність. Також обійдеться без дощів. Однак можливі заморозки. Передбачається вночі: від нуля до трьох градусів морозу; вдень: шість – вісім градусів тепла. Вітер південно-східний 7 – 12 метрів за секунду; місцями пориви вітру. У неділю температурні показники будуть дещо вищими. Також опадів не передбачається. Однак дошкулятиме сильний вітер», – розповідають в обласному гідрометеоцентрі.

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, наступного тижня можлива незначна тенденція до підвищення температури повітря. Опадів не передбачають. Зате не обійдеться без нічних заморозків. А на дорогах можлива ожеледиця.

Дмитро Мельникович: Журналіст.