X

Як Яворський і фанати “Ниви” з’ясували стосунки. Фото

Після перемоги тернопільської «Ниви» у матчі Кубку України над «Украгрокомом» (3:0), головний тренер команди Ігор Яворський вирішив поспілкуватися з найактивнішими уболівальниками. Розмова вийшла на підвищених тонах. Ігор Петрович висловив свою думку, щодо «демаршів», влаштованих фанатами.

Нагадаємо, що 16 вересня, під час матчу першої ліги між тернопільською «Нивою» та «Титаном» з Армянська, найактивніші вболівальники нашої команди покинули центральний стадіон, знявши при цьому всі свої банери. Це відбулося показово, після другого пропущеного голу. Тим самим ультрас «Ниви» висловили протест проти рівня гри, конфліктів у команді і можливих договірних матчів.

Після цього десяток «ультрас» здійснили виїзд у Чернігів, де наші футболісти з мінімальним відривом програли місцевій «Десні».

Вчора Ігор Яворський, одразу після переможного фінального свистка, повільно попрямував до фанатського сектору. У цей час лише кілька гравців дякували своїм прихильникам за підтримку. «Хлопці, ви неправильно робите, – одразу сказав Яворський. – У момент, коли нам потрібна ваша підтримка, ви покинули стадіон. Буває всяке! Ми програвали – 0:2. Але вже без вас спромоглися зрівняти рахунок».

«Ми вже не могли дивитися, як команда грає. Піжони!, – відповів один з вболівальників. – Ми не відвернулися. Ми хотіли звернути увагу на проблему. Після цього ми ж виїхали у Чернігів».

Далі Ігор Яворський розповів, що ситуація в колективі вже напевне змінилася на краще. «Перед матчем я сказав їм, що якщо грати не будуть, то я піду у відставку, і не буду більше мучитися з ними!».

Розмова тренера та фанів закінчилася дружнім рукостисканням та аплодисментами.

Дмитро Мельникович: Журналіст.