X

Володимир Стаюра воює в … волейбольному батальйоні!?

В липні з Тернополя з почестями провели воювати керівника  обласної “Свободи” Володимира Стаюру. Він записався в партійний батальйон “Січ”. Які ж спецоперації проти сепаратистів проводить лідер місцевого Майдану?

Про це розповідає сторінка батальйону в соцмережах. Виявляється, ні на які фронти політик їхати не спішить. Грізне свободівське воїнство в комфортних умовах вправляється … у грі в волейбол!

Поки на Тернопільщину приходять все нові похоронки і тіла загиблих героїв, націоналісти гартують бойовий дух у спортзалі.

Зокрема 14 серпня ветерани волейболу України підтримали бійців батальйону особливого призначення “Січ”. На минулих вихідних у Києві відбулися змагання із волейболу на кубок Володимира Невмержицького. Призовий фонд у розмірі 2700 грн. волейболісти вирішили передали на потреби батальйону ОП “Січ”. Покидати м’ячика, як видно з фото, вирішив і пан Стаюра. “Доброволець” навіть не здогадався затулитися балаклавою, як його хитріші побратими.

Чим ще займаються свободовці, поки справжі патріоти воюють на Донбасі дивіться на сторінці Січі, поки її не підкоректували.

Дмитро Мельникович: Журналіст.