X

У Тимошенко готуються змістити Деревляного?

Діяльність тернопільської “Батьківщини” проінспектують столичні партфункціонери. Найближчим часом вони ознайомляться зі станом справ на Тернопільщині. Про це повідомляють джерела всередині партії.

У столиці останнім часом незадоволені діяльністю незмінного голови місцевих тимошенківців Василя Деревляного. Зокрема, йдеться про порушення міжпартійних домовленостей про співпрацю зі “Свободою” у місцевих радах. Нагадаємо, що на Тернопільщині Деревляний, незважаючи на наполегливі рекомендації центрального офісу, порушив київські домовленості та пішов на співпрацю з місцевими порошенківцями. Це дозволило Деревляному отримати високий кабінет в Білому домі, зберегти Івана Крисак на посаді першого заступника голови ОДА та багато іншого. Зокрема, у столиці викликало розголос надання ОДА родині політика ставка поруч з Тернополем.

Не виключено, що наслідками інспекції політику запропонують по-мирному позбутись посади голови обласної “Батьківщини”, а на це місце запропонують особу з менш підмоченою репутацією.

Дмитро Мельникович: Журналіст.