X

Оголосили конкурс на кращу назву для “малого” катера

Міська рада Тернополя оголосила конкурс на кращу назву малого оглядового катера, який курсуватиме Тернопільським ставом. Відповідне розпорядження підписав Сергій Надал.

Конкурс триватиме місяць – з 1 до 31 березня. Усіх бажаючих закликають надсилати пропозиції на електронну пошту: victoria_7792@mail.ru. Кількість пропозицій від одного учасника необмежена.

Як зазначають у мерії, пропозиції повинні відповідати загальноприйнятим принципам моралі та бути змістовно витриманими. Крім того, при оцінюванні робіт враховуватиметься «цікавість роботи в поєднанні з презентацією нашого міста з військово-патріотичним задумом, патріотичний підхід, оригінальність, повноту розкриття теми».

Разом з пропозиціями потрібно вказати свої дані: прізвище, ім’я та по-батькові (повністю), контактний телефон, фактичну поштову адресу (повністю із зазначенням індексу, населеного пункту, адреси, будинку, квартири), адресу електронної пошти. Дана інформація необхідна та буде використана виключно для зв’язку з учасником.

Переможцям конкурсу обіцяють грошові винагороди.

Фото звідси

Дмитро Мельникович: Журналіст.