X

Тернопільські депутати сьогодні напишуть листа Порошенкові

Третє пленарне засідання 51 сесії Тернопільської облради відбудеться сьогодні, 4 грудня.

Це зібрання буде святковим. Адже 7 грудня в Україні відзначають день місцевого самоврядування.

Нагадаємо, на другому засіданні депутати ухвалили кілька господарських питань. Зокрема, для того, щоб надати можливість лікування та реабілітації воякам АТО у Заліщицькому шпиталі депутати проголосували за  питання комунальної установи Тернопільської обласної ради «Заліщицький обласний госпіталь інвалідів війни та реабілітованих».

Сесія також внесла зміни до обласного бюджету на поточний рік – затвердила перерозподіл бюджетних призначень за головними розпорядниками коштів за кодами функціональної та економічної класифікації видатків загального фонду обласного бюджету на 2014 рік.

Депутати надали дозволи Тернопільському обласному виробничо-торговому аптечному об’єднанню на передачу з балансу приміщення на вул. Підлісній, 26 у с. Великі Гаї Тернопільського району на баланс комунальної установи Тернопільської облради “Тернопільський обласний протитуберкульозний диспансер”.

До речі, це було не єдине питання про аптеки. Так, депутати наразі не погодилися віддавати на аукціон приміщення однієї колишньої комунальної аптеки. Спершу його таки спробують віддати в оренду, якщо ніхто не візьме пустуючи кілька років приміщення, то тоді його продадуть.

Тернопільському обласному центру соціальної реабілітації дітей інвалідів дозволили виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення реконструкції частини приміщень. Нагадаємо, центром, за попереднім рішенням колег, керує дружина екс-губернатора – депутат облради Наталя Турецька.

До речі, саме у четвер, 4 грудня, депутати планують ухвалити звернення до Петра Порошенка щодо необхідності проведення негайних реформ у нашій державі. Остаточний текст уже не перший тиждень увалює спеціальна комісія.

Джерело: 7 Днів
Дмитро Мельникович: Журналіст.