X

Скандальний мер Харкова влаштує провокації у Львові?

22 червня делегація із Харківської та низки інших східних областей України приїде до Львова, «якщо на це буде воля територіальної громади Львова». Про це 13 травня в ефірі «Шустер live» повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

.

«У Львові у мене дуже багато друзів, яких я приймав у Харкові на 9 травня. Маю бажання зробити візит до них, у Львів. 22 червня я із задоволенням приїду до Львова із делегацією, якщо буде можливість і на це буде воля територіальної громади Львова. Ми покладемо квіти до пам’ятників воїнів, які загинули підчас війни. Ці квіти – це данина пам’яті загиблим. Ми пройдемо без політичної, партійної символіки, без якихось зовнішніх «подразнювачів» для окремих суб’єктів львівської політики», – пообіцяв Михайло Добкін.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий не виключає, що міська влада звернеться до суду через акції, які хочуть провести у Львові 22 червня, у день початку Другої світової війни.

Тим часом голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк 13 травня заявив, що як офіційна особа не буде запрошувати нікого відвідати Львівщину на 22 червня, пише Zaxid.net

Дмитро Мельникович: Журналіст.