X

Штормове попередження оголосили на Тернопільщині

Штормове попередження оголосили на Тернопільщині через тумани та ожеледицю. За прогнозами синоптиків, вночі та вранці видимість знижуватиметься до 200 метрів, на дорогах буде слизько.

Як повідомили в обласному гідрометеоцентрі, 22 листопада Тернопільщина перебуватиме в полі підвищеного атмосферного тиску.

«У краї очікується хмарна погода, обійдеться без істотних опадів. Вночі та вранці буде туман, слабка ожеледь. На дорогах утворюватиметсья ожеледиця. Вітер південно – західний, 5 – 10 м/с., температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла. 22 листопада вночі та вранці можливий туман видимістю 200 – 500 м., на дорогах ожеледиця. 23 листопада також буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише в другій половині дня опади, переважно у вигляді дощу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно – східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла».

За попередніми прогнозами, з середини тижня у краї потеплішає. 24 листопада очікуються опади, переважно у вигляді дощу, температура 0 – 5° тепла.

Романська Софія: Журналіст.