X

Олега Сиротюка просять люструвати прихвоснів Хоптяна

На сесії Тернопільської обласної ради депутат та громадський діяч Володимир Чубатий запропонував зняти з розгляду проект програми сприяння розвитку громадянського суспільства.

Депутат з фракції “Наша Україна” стверджує, що цю програму пропонував ще Валентин Хоптян і опозиція боролася за те, щоб вона була погоджена на засіданні громадської ради.

За словами Чубатого, керівник департаменту внутрішньої політики ОДА Юрій Лубкович від імені теперішнього голови обласної адміністрації ( а фактично прикриваючись ним) подає її знову.

“Пропоную зняти цю програму з розгляду, і повернутися до неї тоді, коли буде звільнено керівництво цього управління, – заявив Чубатий. Це люди, які фактично займалися брехнею весь 2013 рік”.

Згодом голова ОДА Олег Сиротюк погодився зняти цю програму з порядку денного сесії.

Нагадаємо, що в березні з посади в ОДА звільнився особистий прес-секретар Хоптяна, заступник Лубковича Володимир Лех. Проте до цього часу з незрозумілих причин залишаються працювати на керівних посадах фігурант тернопільського “стовпу ганьби” начальник департаменту Юрій Лубкович та його заступник Іван Бабійчук. Нагадаємо, що взимку під час революційних подій один з працівників згаданого управління зі сцени київського антимайдану розповідав, що тернополяни підтримують режим Януковича.

Дмитро Мельникович: Журналіст.