X

Нардеп Кайда розповів про весілля з Підгрушною. Без понтів. Відео

Подія року. Новоспечений народний депутат Олексій Кайда таки одружується. Обраницею свободівця стала українська біатлоністка Олена Підгрушна. Стосунки пара тримала під «сімома замками». До останнього закохані інтригували журналістів та громадськість і не зізнавалися, що незабаром гулятимуть на власному весіллі. 26 травня вони поставлять штампи у своїх паспортах і повінчаються.

Під час прес-конференції, 27 лютого, Кайда публічно розповів про перше побачення в аеропорту, плани на майбутнє і запевнив: це кохання з першого погляду, – передає ІНТБ.

«Це було 2 роки тому, я якраз зі Штатів летів. Пам’ятаєте, я був у Штатах? Олег мені дзвонить і каже: «Слухай, там наша Підгрушна з дівчатами срібло, треба нагородити». Я кажу: «Яка Підгрушна? Я зі Штатів лечу». Уявляєте, тут перельоти, тут все. Якраз на вихідних. Але ладно, кажу, давай будемо нагороджувати. Це у вівторок, по-моєму, було, я в понеділок прилетів. Вона також прилетіла зі змагань з Ханти-Мансійська. З Києва якраз бусом приїжджає. Вона замучена, я замучений. Підготували подарунок, підготували квіти, вона зайшла і воно бабахнуло зразу. Те, що кажуть, що немає кохання з першого погляду – це неправда, буває. Воно сталось, і воно так і відбулось», – розповів Олексій Кайда.

Публічне оголошення дати весілля Кайда вирішив відсвяткувати із журналістами. І як на замовлення, під час відвертих розмов про особисте життя Підгрушної та Кайди бився посуд – хороша прикмета, на щастя!

Кайда розповів, день проведення свята обрати було важко. Каже, сьогодні в Тернополі – весільний бум і місця в РАГСі для молодят практично немає. Щодо весілля, то воно буде традиційним. Не в українських одностроях, а у звичному чорному костюмі та білій сукні.

«Не в українських одностроях. Це буде нормальне, звичайне весілля. В Тернополі. Без, вибачте за сленг, без «понтів», без нічого. Звичайне, нормальне, світле, гарне весілля», – сказав нардеп.

Наречений Підгрушної інколи «вживу», а інколи по телевізору спостерігає за її спортивними досягненнями.

«Намагаюся там бути, бо я дуже хвилююсь, коли вона біжить. Коли вона стала чемпіонкою, то я вдома вболівав. Добре, що вдома. Я дуже стрибав, була купа емоцій».

Прізвище наразі Підгрушна залишить своє.

«Вона залишиться зараз Підгрушною. В нас ще олімпіада. А після олімпіади вже буде видно», – зазначив наречений.

Саме 27 лютого, у день одкровень Олексія Кайди, йому виповнилося 42 роки.

Нагадаємо, що Олексій Кайда вже був одружений. Від першого шлюбу у нього є син.

[youtube1]zYK4J_nvpOs[/youtube1]

Дмитро Мельникович: Журналіст.