X

Надал проведе виховні бесіди із заступниками

Як ми повідомляли, міський голова Тернополя Сергій Надал пообіцяв проводити виховну роботу зі своїми заступниками, які не відповідатимуть на дзвінки городян. Їхні мобільні телефони збирається опублікувати в офіційному виданні міськради “Тернополі вечірньому”.

— Я свого мобільного з часу виборів не міняв. Він розміщений кругом. Часом дзвонять адекватні люди, часом неадекватні — я спілкуюся, — розповідає. — Якщо хтось із заступників не відповідатиме, кажіть мені і я розбиратимуся.

Відтак, кореспондент Gazeta.ua перевірив, як виконується обіцянка мера.

Телефонуємо на мобільний до заступника Надала — Владислава Стемковського. Слухавки він не бере. Скидаємо повідомлення з проханням перетелефонувати. За півтори години дзвонимо ще раз, та ще три рази наступного дня — безрезультатно.

На три дзвінки в різний час не відповідає заступник, що опікується питаннями містобудування, комунального майна та транспорту Володимир Камінський.

Заступник із соціальних питань 35-річний Леонід Бицюра спочатку збиває дзвінок, за годину передзвонює.

— Я маю робочий і особистий мобільні телефони. Робочий не проти, аби опублікували, я його людям даю. Часом дзвонять не по моєму напрямку — хтось каже, що в нього біля під’їзду не прибрано, хтось про якусь бійку розповідає. Раджу до кого звернутися.

Заступник з економічних питань 29-річна Вікторія Остапчук бере слухавку з першого дзвінка:

— Мій мобільний навіть у приймальні можуть дати, якщо людина представляється і пояснює, що по серйозному питанню дзвонить.

Номер мобільного міського голови був на його особистому сайті в розділі “Контакти” перед виборами, та деякий час після них. Потім стерли. До мера додзвонюємося з другого разу — під час першого дзвінка номер зайнятий.

— З якого сайту номер зник? Не може бути! Ви, напевне, помилилися, він там є, — каже мер. — Виховних бесід із заступниками ще не проводив, але планую найближчим часом. Звичайно, одностайної підтримки цього питання серед них немає — кожен має особисте життя, і не хоче, аби його турбували.

Цього ж дня номер мобільного на сайт Сергія Надала повернули.

Дмитро Мельникович: Журналіст.