X

Надал «обдарував» вагітну дружину відомого громадсько-політичного діяча

Сьогодні під час відкриття оновленої лікарняної палати та передачі функціональних ліжок у пологовому відділенні другої лікарні міський голова Сергій Надал поспілкувався із тернополянкою, яка очікує народження п’ятої дитини. Щасливою багатодітною мамою виявилась дружина відомого у Тернополі громадсько-політичного діяча Тараса Гребеняка Оксана.

Пані Оксана до того ж є керівником родинного гурту «Великодні зернятка». У Всесвітній день здоров’я вона подякувала працівникам лікарні за їхню працю.

– Бо ви на землі є воістину посланцями Божими. Ви тут у стінах цього дому допомагаєте Господу творити Його найвищий задум. Найвищий задум Творця – це продовження роду людського, появу нового життя на землі, – зазначила Оксана Гребеняк.

У свою чергу, Сергій Надал побажав пані Оксані міцного здоров’я і подарував від себе невеличкий презент – цукерки і побутову техніку.

Нагадаємо, відтепер у Тернополі щороку на Благовіщення, 7-го квітня, відзначатимуть і свято вагітних жінок.

До речі, оголошення такого дня викликало двозначну реакцію у медиків. На думку завідуючої першим акушерським відділенням другої міської лікарні Ірини Шмайки, окремо таке поняття, як день вагітної жінки, звичайно, заслуговує на увагу. Але жінка повинна відчувати себе жінкою щодня і щодня отримувати турботу зі сторони чоловіка. А, особливо, під час пологів.

– Давайте ми так зробимо в нашій країні, в нашому місті, щоб жінка відчувала себе жінкою, щоб вона завжди була щасливою і завжди знала, що вона за чоловіком, під опікою, підтримкою, розумінням його. Тоді нам набагато легше буде, повірте мені. А окремий день, свято вагітної жінки, кожна навіть дівчинка народжується, вона вже в перспективі, у майбутньому мама, вагітна, бабуся, донька. Оце свято жінки повинні відчувати кожен день. Якщо я жінка, я повинна бути щасливою у цьому житті, – вважає лікарка.

Ірина Шмайка також додала, що, на жаль, через певні обставини, не кожна жінка може стати мамою. І це не означає, що вона повинна бути обділеною увагою.

Дмитро Мельникович: Журналіст.