X

На Тернопільщині обрали кращих роботодавців

Кращих роботодавців обирали серед тих, хто влаштував найбільше людей до себе на роботу, інформував службу зайнятості про вільні вакансії, навчав та перенавчав своїх працівників, вчасно сплачував внески у різні фонди.
Переможцями цьогорічного конкурсу “Співпрацюючи разом, досягнемо успіху” стали: “Агробуд-2010”, “Бучацький сирзавод”, “Заготсервіс”, “Кременецьке молоко”.
У конкурсі брали участь великі, середні та малі підприємства, установи та організації всіх форм власності.
– Переможці районних етапів представили на розгляд комісії різні матеріали про особливості своєї діяльності, перспективи розвитку співпраці зі службою зайнятості, – говорить голова комісії, перший заступник директора обласного центру зайнятості Олександра Островська. – Члени комісії при визначенні переможців звертали увагу на надання якісних соціальних послуг, збереження робочих місць та створення нових, збільшення кількості працюючих.
Але основними критеріями при визначенні переможців були наявність договору про співпрацю зі службою зайнятості, кількість робочих місць, у тому числі з наданням роботодавцю дотацій для працевлаштування безробітних та молоді на перше робоче місце, та інше.
– Переможцем у номінації “Співпраця зі службою зайнятості в організації та проведенні оплачуваних громадських робіт у 2010 році” став Національний заповідник “Замки Тернопілля”, – говорить пані Острозька. – У номінації “Вагомий внесок у вирішенні питань зайнятості населення на обласному ринку праці” – ТзОВ “СЕ Борднетце-Україна”.

“20 хвилин”

Дмитро Мельникович: Журналіст.