X

На Тернопільщині евакуювали працівників райдержадміністрації

Навчання із попередження та протидії терористичним та екстремістським загрозам в місцях  масового перебування людей та практичне заняття з евакуації відбулося в Гусятинській райдержадміністрації.

Відкрив  навчання голова районної державної адміністрації Ігор Аніловський, наголосивши на важливості проведення таких тренувань в теперішній час. Заступник голови райдержадміністрації Надія Галябарда ознайомила  присутніх із планом навчань.

У даних навчаннях взяли участь працівники усіх структур, які працюють в адмінбудівлі та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Із поняттям  тероризм та екстремізм і його проявами  ознайомив  начальник  штабу  районного відділу  УМВСУ в Тернопільській області Сергій  Дем’янов.

Про дії під час виникнення надзвичайних ситуацій і пожежі та евакуацію з адмінбудівель інформував провідний інспектор Гусятинського РВ УДСНУ в Тернопільській області Ігор Свинарчук.

Із основними правилами надання першої  медичної допомоги  при виникненні терористичного акту  розповів завідуючий сектором  охорони здоров’я райдержадміністрації Євген Пожарнюк.

Також відбулося практичне заняття із евакуації.

Дмитро Мельникович: Журналіст.