X

На Театральному майдані влаштують “гаражний розпродаж”

Благодійний розпродаж домашнього краму та виробів ручної роботи у Тернополі проведуть, щоб зібрати кошти на тепловізор для бійців АТО.

Акція під назвою «Гаражний розпродаж» пройде на Театральному майдані у неділю, 21 вересня. Триватиме з 11 до 18 години. Взяти в ній участь і виставити на продаж власний крам, зможе кожен охочий.

Ініціатор акції – сотня «Вільні Люди» Самооборони Майдану Тернопільщини. Організатори пропонують продавати на «Гаражному розпродажі» дрібнички з дому, ручні вироби, випічку, кулінарні вироби, квіти, книги, прикраси, іграшки, українську символіку і багато іншого.

Під час розпродажу публіку розважатимуть музиканти, майстри проводитимуть майстер-класи.

– Ми хочемо побити всі можливі та неможливі рекорди і довести, що небайдужі тернополяни здатні лише за один день зібрати кошти на тепловізор. Закликаю містян до тотального перегляду завалів у скринях, комірчинах і підвалах. У вас неодмінно знайдеться, що продати, – говорить організатор розпродажу – волонтер Самооборони Лілія Мусіхіна.

Самооборона запрошує до участі в розпродажі усіх охочих, адже чим більше містян долучиться до акції у ролі як продавців, так і покупців, тим більше необхідних коштів вдасться зібрати.

– Наші волонтери втілюють у життя всі можливі способи підтримки українських бійців. Така акція є і корисною, і цікавою, адже кожен, хто придбає для себе будь-яку річ на розпродажі, зробить внесок на купівлю тепловізора. Тому очікуємо, що багато людей прийме участь в розпродажі. Адже українці вже на практиці побачили, що від нашої згуртованості та небайдужості залежить реальне забезпечення тих, хто захищають Україну в зоні АТО, – зазначає комендант Самооборони Майдану Тернопільщини Іван Ковалик.

Джерело: 7 Днів
Дмитро Мельникович: Журналіст.