X

Муц голосував за червоний прапор

Тернопільський нардеп  від Партії Регіонів Орест Муц, який “для людського ока” на засідання Верховної Ради зодягає  вишиванку, підтримав скандальний проект закону щодо використання радянської символіки під час святкування 9 травня.

Як свідчать результати поіменного голосування, за закон України “Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років” (щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги) проголосували Орест Муц (ПР), екс-губернатор Тернопільщини Ярослав Сухий(ПР) та  новоспечений заступник Муца в облорганізації Партії Регіонів Володимир Зубик.

Вчора Верховна Рада України ухвалила закон «Про внесення змін до Закону України „Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років” (щодо порядку офіційного використання копій прапора перемоги), яким визначила офіційну роль червоного прапора у заходах святкування Дня перемоги.

Нагадаємо, що раніше на сесії Тернопільської облради 14 квітня представники ПР не голосували за включення в порядок денний рішення про заборону використання радянської символіки на території Тернопільської області.

Дмитро Мельникович: Журналіст.