X

Міськрада дозволить приватизацію понад 1000 помешкань!

Триває процес приватизації помешкань у гуртожитках комунальної власності міста. Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства та екології міської ради, із 29 гуртожитків 17 уже мають інвентарні справи, решта – на стадії виготовлення. Також підготовлено документи на земельні ділянки, прилеглі до 9 гуртожитків. Проекти відповідності виготовлено для 12 гуртожитків.

Наразі приватизують помешкання жителі гуртожитків, які знаходяться на проспекті Злуки, 3, 23 та вулиці Бродівська, 50. До процесу приватизації практично готові ще 5 гуртожитків, по яких виготовлено усю необхідну документацію.

За даними управління квартирного обліку та комунального майна міської ради, всього у приватну власність мешканцям передано 140 жилих приміщень у гуртожитках, на розгляді перебуває 987 справ.

Не важко здогадатися, що люди, причетні до цих помешкань будуть неймовірно вдячні мерові і міськраді за такий подарок. В цих гуртожитках живе кілька тисяч виборців, які, крім того, мають родину і друзів. Чи не тому дане питання так довго висіло в повітрі? Чи не є вирішення цього питання тим тузом в рукаві, якого Заставний приберіг на завершення кампанії?

Дмитро Мельникович: Журналіст.