X

Люті недруги Чижмарь та Максимов зійдуться на рингу Кличка

Як стало відомо “За Збручем”, на Тернопільщині партія Кличка готує неприємний “удар” для  прихильників славетного боксера.

Йдеться про імовірних мажоритарників від молодої партії, з якою люди пов’язують надії на зміну старих політичних еліт та прихід політиків нової незіпсованої генерації.

Місцеві “кличкісти”, які перебувають в “шпагаті” між присутністю у владі та намірами “відмітитися” серед опозиції,  новими цікавими обличчями  похвалитися не можуть. Тому й шукають будь-де. Наприклад, поки що серед можливих кандидатів від УДАРу на поверхню сплили прізвища двох діячів помаранчевого періоду – екс-намісника Ющенка Юрія Чижмаря та екс-начальника УМВС на Тернопільщині Віталія Максимова. Для тих, хто має коротку пам’ять, нагадаємо, що цих два персонажі шокували (когось і “потішили”) громаду області небаченим публічним скандалом, звинувачуючи відомства один одного в правопорушеннях. Дискусія вилилася у взаємні звинувачення та викриття. Тернопільський конфлікт правоохоронця та губернатора багато в чому повторював конфлікт Тимошенко та Ющенка і  дискредитував їх самих та помаранчеву владу, що їх “породила”.

Після перемоги Януковича обоє персонажів позбулися своїх посад. Тепер, очевидно, обоє хочуть повернутися в “обойму” і бачать один шлях до цього. Що буде робити з такими “новими”  для Тернопільщини обличчями Кличко покаже чим відрізняються слово і діло цього молодого політика.

Дмитро Мельникович: Журналіст.