X

Кайда попіарився на скандалі навколо роддому

Нардеп від Тернополя Олексій Кайда звернувся в прокуратуру щодо невиплати зарплати працівникам «Техно-Буду»

14 лютого 2013 року народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олексій Кайда надіслав депутатське звернення прокурору Тернопільської області щодо перевірки фактів невиплати заробітної плати працівникам ТзОВ «Техно-Буд», яке є підприємством-підрядником роботи з реконструкції будівель Тернопільського обласного перинатального центру «Мати і дитина.

«В той час, коли керівництво «Техно-Буду» займається махінаціями та розбазарюванням державних коштів, працівники підприємства вже тривалий період не отримують зарплат. Думаю, прокуратура та міліція повинні дати оцінку діям певних осіб, через яких затягується відкриття перинатального центру», – наголосив свободівець Олексій Кайда.

 Нагадаємо, 18 січня 2013 року Олексій Кайда звернувся до прокурора області з проханням перевірити ТзОВ «Техно-Буд». Під час перевірки було встановлено, що підприємством-підрядником будівельні роботи з реконструкції будівель перинатального центру, передбачені умовами договору, не виконано в повному обсязі. На підставі актів виконаних робіт, до яких внесено недостовірні дані, підприємству надлишково виплачено кошти у сумі майже 170 тисяч гривень.

Дмитро Мельникович: Журналіст.