X

Грузини станцюють гопак у Тернополі

Танцювальне шоу грузинського національного балету «Сухішвілі» відбудеться у палаці культури «Березіль» у середу, 2 березня.

Як пише «20 хвилин», виступ у Тернополі стане частиною всеукраїнського турне грузинів.

Це уже другий візит колективу в Тернопіль. Минулого разу грузини приїжджали два роки тому, але вже встигли викликати зацікавлення серед жителів міста.

– Їх називають «восьмим дивом світу», – розповідає організатор заходу Володимир Вермінський. – Професійний рівень вражає своєю майстерністю та досконалою технікою. Відчувається серйозна підготовка, високий рівень самоорганізації та любов до справи, якою займається. Цьогоріч гості готують для тернополян особливий сюрприз. Вони обіцяють станцювати український гопак.

Продовжуючи, пан Вермінський зазначає, що попереднього разу охочих подивитися виступ грузинського національного балету було тільки 300. Однак цьогоріч організатори очікують більшого ажіотажу.

– Можливо, жителі міста тоді ще не настільки знали про цей колектив, – припускає він. – Але після концерту глядачі обмінювалися приємними враженнями. Мені знайомі говорили, що виступ був приголомшливий.

Пан Вермінський піде на виступ разом зі своєю родиною та друзями.

– Ми очікуємо захоплюючого шоу, – говорить чоловік. – Сподіваємося, що ми його побачимо. Виступатимуть сотні танцюристів зі світовим ім’ям. Тож видовище буде грандіозним.

Дмитро Мельникович: Журналіст.